Članovi

HRVATSKO DRUŠTVO ZA SPINALNU KIRURGIJU
HRVATSKOGA LIJEČNIČKOG ZBORA

 1. Prof. dr. sc. Krešimir Rotim, dr.med., predsjednik društva- KBC "Sestre milosrdnice"
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 2. Vatroslav Čerina, dr. med., prvi dopredsjednik društva- KBC "Sestre milosrdnice"
  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Članovi upravnoga odbora:

 1. dr. sc. Zlatko Kolić, dr. med. -drugi dopredsjednik društva; KBC Rijeka Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 2. dr. sc. Tomislav Sajko, dr. med. -rizničar; KBC "Sestre milosrdnice" Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 3. Marta Borić dr. med.; KBC "Sestre milosrdnice" ; Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 4. Vjekoslav Jeleć, dr. med.; KB Dubrava Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 5. Marcel Marcikić, dr. med.; OB "dr. Josip Benčević", Slavonski Brod Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
 6. Tomislav Čengić, dr. med. -tajnik; KBC "Sestre milosrdnice" Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

"U tjelesnom bolu najmučnije je ono netjelesno, to jest naše nestrpljenje i naše vjerovanje da će bol trajati zauvijek."

NOVOSTI:

Naši članovi obavljaju minimalno invazivne metode liječenja hernije diska slabinske kralješnice: